Opleidingen voor de bouw

Zonder bouw geen vooruitgang. We wonen beter, werken mooier en reizen sneller dankzij de inzet van goede bouwmensen. Zij leveren topprestaties vanaf de tekentafel tot op de werkplek. Bouwbedrijven floreren alleen met gemotiveerde en complete vakmensen. Bouwmensen Apeldoorn zorgt met moderne, goede en praktijkgerichte opleidingen voor voldoende goed opgeleide en gekwalificeerde vakkrachten in de bouwbranche van de regio Apeldoorn, Brummen en Epe. Bouwmensen is onderdeel van een coöperatieve vereniging van bouw- en infra-opleidingsbedrijven. In Nederland zijn bijna dertig vestigingen.

Erkende diploma’s
Bij ons leren en werken leerlingen tegelijkertijd (BBL). Theoretisch leren ze bij Aventus. Praktisch leren ze op leerwerkplekken bij erkende leerbedrijven. Leerlingen van vmbo theoretische leerweg en havo 3, 4 of 5 kunnen in vijf jaar tijd bij Bouwmensen drie erkende diploma’s halen: basisberoepsopleiding timmeren, de vakopleiding timmeren en het diploma voor uitvoerder bouw. Bij Bouwmensen gaan theorie en praktijk hand in hand. Je zit dus niet de hele week op school. Tijdens de opleiding staat de praktijk centraal. Een unieke combinatie, die jou optimaal klaarstoomt voor het échte werk.

Zij-instromers
Bouwmensen daagt leerlingen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt uit om in een prettige omgeving een prachtig vak te leren: een eerlijk ambacht, werken met je handen, iets creëren. Een beroep waar je blij van wordt. Je doet werkervaring en vaardigheden op in de bouw met behoud uitkeringen en bent na de opleiding in staat om onder begeleiding van een professional het vak uit te oefenen. De opleiding is gericht op langdurige en vakbekwame inzet. Bouwmensen Apeldoorn geeft je een unieke mogelijkheid om aan de slag te gaan.

Het loket voor een carrière in de bouw
Samen bekijken we de opties. Wat wil je, wat kun je en vooral: waar word je blij van? We geven een direct en krachtig advies waarmee jij aan de slag kunt en dat aansluit bij de behoefte van bouwbedrijven. Wanneer je al weet in welke richting je een opleiding zoekt, dan kun je ook een kijkje nemen op de site van Bouwopleiders waar negen opleidingsinstituten hun opleidingen presenteren. Is de keuze voor een opleiding voor jou minder eenvoudig, neem dan contact met ons op.

Vakmasters Salland & Stedendriehoek
Werkgevers kunnen tijdelijk verlegen zitten om personeel. Voor de opvang bij ziekte, een tijdelijke werkdruk of een tijdelijke aanvulling van het personeelsbestand is Vakmasters Personeelsdiensten dé leverancier van flexibel personeel in de bouw. Werkgevers en werknemers vinden elkaar bij Vakmasters. Bouwmensen Apeldoorn brengt de perfecte match tot stand.

Opfriscursussen
De bouw is altijd in beweging. Technische ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Werkgevers zijn daarom altijd gebaat bij opfriscursussen voor hun personeel. Wij bieden uitgebreide mogelijkheden voor (bij)scholing van werknemers en organiseren diverse praktijktrainingen en cursussen op zowel vakinhoudelijk gebied als op het gebied van samenwerken en communicatie. Vaklieden maken er kennis met de nieuwste materialen en technieken. En we scholen hen bij op het vlak van planning, organisatie, communicatie, kwaliteitszorg, arbeidsomstandigheden, veiligheid en automatisering. Bouwmensen Apeldoorn adviseert ook over maatwerktrajecten.

Bouwmensen is het juiste adres voor:
• Bouwopleidingen voor jongeren
• Uitzendkrachten
• Cursussen en trainingen voor vaklieden
• Scholingsplannen en loopbaanontwikkeling
• Ontwikkelen personeelsbeleid en advies op maat

Bouwmensen Apeldoorn
Sleutelbloemstraat 69-B
7322 AJ Apeldoorn
www.bouwmensen-apeldoorn.nl
Telefoon: (055) 366 4587
info@bouwmensen-apeldoorn.nl