FuturePlanner.nl is een initiatief van Driesteden & Noord-Veluwe BUSINESS. Bedrijven en andere organisaties krijgen de mogelijkheid om zich te presenteren aan scholieren en studenten. In deze presentaties staan hun behoeften en wensen aan stagiaires en talentvolle jonge medewerkers centraal.


“Met dit project willen wij de toekomstige generatie werknemers de weg wijzen naar de ideale stage of de baan die perfect aansluit bij hun ambities,” vertelt uitgever Pieter van de Mosselaar.  

“FuturePlanner.nl bestaat uit een stage- en banen site voor de regio’s Stedendriehoek en de Noord-Veluwe. Samen met deze interactieve website, die uiteraard ook geschikt is voor elk mobiel gebruik. Het project beoogt om studenten, scholieren en hun ouders te helpen om succesvolle keuzes te maken. Voor de website werken we samen met onderwijsinstellingen in beide regio’s.”


FuturePlanner.nl geeft je tal van ideeën om als talent aan de slag te gaan bij succesvolle bedrijven en andere interessante organisaties. Je krijgt ook informatie over veel opleidingsmogelijkheden.


FuturePlanner.nl is een initiatief van Driesteden & Noord-Veluwe BUSINESS. Het meest toonaangevende zakenmagazine voor de regio’s Stedendriehoek (Apeldoorn, Zutphen, Deventer en omgeving) en de Noord-Veluwe.


Bij FuturePlanner.nl staat de behoefte van werkgevers aan stagiaires en talentvolle jonge medewerkers centraal. Met dit project willen wij jullie als toekomstige generatie werknemers de weg wijzen naar de ideale stage of de baan die perfect aansluit bij je ambities.


Wij willen jou als student of scholier, samen met je ouders, helpen om succesvolle keuzes te maken en om jezelf als talent in de schijnwerpers te zetten. Aarzel ook vooral niet om contact op te nemen met de organisaties die hier worden uitgelicht en waar je belangstelling voor hebt.


Want zeker is zeker: de arbeidsmarkt zit te springen op wat jij te bieden hebt. 

Contact

Contactgegevens

  • Pieter van de Mosselaar

  • Hatertseweg 576 B,  
    6535 ZW NIJMEGEN

  • 024-3504535

  • info@futureplanner.nl