Standbouwer: als je handjes, hersens en zin in avontuur hebt!

Loop binnen bij Expo Exhibition Stands aan de Laan van Westenenk 90 in Apeldoorn en je hebt  meteen het idee dat je op een beurs bent. Je kijkt je ogen uit. Links, rechts, voor je, overal  beursstands. In alle soorten, maten en uitvoeringen. Voor allerhande bedrijven.

Wat wil je, de naam Expo Exhibition Stands zegt het eigenlijk al: hier worden beursstands  gemaakt. In de breedste zin van het woord. Van de allereerste ontwerptekening tot en met de  letterlijke op- en afbouw.

Al jaren. Met veel succes. Sterker nog, met steeds meer succes. De groei zit er goed in. Dus  nieuwe collega’s kunnen ze heel goed gebruiken. Zeg maar gerust dat ze er om zitten te  springen. Vooral om standbouwers. Voor zeker twee is er plek. In vaste dienst.

Avontuurlijk 
Wat je in huis moet hebben, om een prima standbouwer te worden? Je moet om te beginnen  toch wel avontuurlijk zijn ingesteld. Want ze worden dan wel ontwikkeld in Apeldoorn, de  stands van Expo Exhibition Stands vinden voor toch zeker de helft hun weg naar beurzen in  heel Europa.   Niet zo gek, het Apeldoornse bedrijf is onderdeel van een wereldwijd netwerk met vestigingen  in Europa, maar ook in het Midden Oosten, Azië en de VS. Omdat het zo internationaal is, is het  dus wel zo handig dat je een woordje Engels spreekt. Verder is je opleiding niet het allerbelangrijkste. Waar het vooral om gaat, is dat je wat  technisch inzicht hebt en dat je een beetje handig bent. Bovendien moet je van aanpakken  weten, want al is het niet superzwaar, je moet fysiek wel je mannetje (vrouwtje mag trouwens  ook) staan.

Buiten kantooruren
Als je op zoek bent naar een 9 tot 5 baan, nee, dan wordt het niks met jou als standbouwer.  Want stands bouwen betekent juist werken buiten kantooruren. Heel vaak zelfs in de  weekeinden. En – logisch bij beurzen in het buitenland – met overnachtingen erbij. Inderdaad,  dat moet je wel kunnen. Daar moet je wel tegen kunnen, vaak van huis.

Wat je daarvoor terug krijgt? Niet alleen een niet alledaagse baan, maar een niet alledaags  leven. Met veel reizen. Met vaak ‘s avonds bikkelen. Ja, ook onder tijdsdruk. Met in het  hoogseizoen (het voor- en het najaar) vaak veel overuren. Met alle extra verdiensten van dien.

Manier van leven
Het is dus veel meer dan zomaar een baan, standbouwer bij Expo Exhibition Stands. Het is een  manier van leven. Van prettig leven, want veel van de standbouwers die er in dienst zijn werken  er vaak al jaren en jaren.

Nog even over deze standbouwers, die dus heel goed jouw collega’s kunnen worden: ze hebben  je er maar al te graag bij. En reken maar dat ze je de kneepjes van het prachtige  standbouwersvak willen leren!

 

Expo Exhibition Stands zoekt:
• Stagiaires standbouw/magazijn
• Standbouwers in opleiding
• Full time standbouwers

Expo Exhibition Stands
Laan van Westenenk 90
7336 AZ Apeldoorn
055 323 8555