Sociale innovaties voor het onbekende.

Future Life Research helpt mensen en organisaties door oplossingen te vinden voor nog onbekende problemen. Via wetenschappelijk onderzoek en via de innovatieve MooierMens.app voor integriteit en positief gedrag.

Activiteiten: Future Life Research BV (FLR) draagt bij aan het onbekende door Onderzoek en Advies, Denktank-sessies, Master-classes en lezingen over:
• Ethiek in praktijk via deugden.
• Zelfsturend voorbereiden op (technologische) ontwikkelingen.
• Het ongrijpbare meetbaar maken.

FLR is opgericht in 2014 door Dr. Nicolet C.M. Theunissen, veelzijdig renaissancemens: senior scientist, psycholoog, entrepreneur, muzikant en kunstenaar. Zij voorzag dat standaard training en opleiding je onvoldoende voorbereiden op de toekomst. Want er is meer nodig dan je aanpassen aan alle technologische en sociale veranderingen. De samenleving heeft behoefte aan mensen die mede vorm geven aan de veranderende wereld.

Wetenschap en praktijk
FLR verricht toegepast onderzoek volgens de wetenschappelijke standaarden, waarbij gezocht wordt naar concrete oplossingen voor de praktijk. FLR is pas tevreden als een bedrijf of organisatie zowel een goed en betrouwbaar beeld heeft van de huidige situatie, als van de mogelijkheden voor toekomstige verbeteringen.

Elke organisatie integer en positief
FLR ontwikkelde de MooierMens.app, een innovatieve e-learning website voor positief gedrag en integriteit. De website is voor iedereen die aan het eigen positieve gedrag wil werken: individuen, bedrijven en andere organisaties. Met een onlineaanbod van praktische oefeningen.

Klein bedrijf met grote ambities
“Wereldwijde verdubbeling van positief gedrag, bereikt in 2030.” Zo luidt de stevige ambitie van FLR. Geïnspireerd door de ‘Anti-armoede Millenniumdoelen’ van de Verenigde Naties. FLR draagt bij aan meer positief gedrag via haar eigen activiteiten en door samen te werken met zelfstandige professionals en bedrijven en organisaties die deze missie delen.

Future Life Research BV zoekt studenten
voor stage of afstudeeronderzoek:
• Voor wetenschappelijk onderzoek (sociale wetenschappen, master-niveau).
• Voor sociale marketing activiteiten (minimaal mbo-niveau)

 

Future Life Research BV
Arnhemseweg 65,
7331 BC Apeldoorn
+31 55 844 36 27
www.futureliferesearch.nl
www.mooiermens.app
hq@futureliferesearch.nl