Ontdek wat groen kan doen

Landal GreenParks biedt gasten een onvergetelijke vakantie midden in de natuur. Dat zit ook in onze natuur. Want elke dag zetten we ons in om deze belofte aan onze gasten waar te maken. Iedereen kijkt uit naar zijn vakantie. Dat kan een verre reis zijn, maar ook een gezellig weekendje weg in eigen land. Voor ons is vakantie echter veel meer dan dat, want vakantie is ook ons vak.

Landal GreenParks is een dynamische organisatie binnen de recreatiebranche, die toonaangevend is in het management, beheer en verhuur van bungalowparken. Landal beschikt over ruim 85 parken met in totaal meer dan 13.700 accommodaties. Met 54 parken in Nederland bezet Landal de eerste plaats van de Nederlandse aanbieders van bungalowparken. Buiten de landsgrenzen beschikt Landal over parken in Duitsland, België, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, Denemarken, Hongarije en Engeland. Landal GreenParks onderscheidt zich van andere aanbieders door het open karakter van de parken. De begrippen rust, ruimte en natuur zijn de belangrijkste karakteristieken van de parken en tevens de belangrijkste beweegredenen waarom gasten voor Landal kiezen.

Kiezen voor een baan in de recreatiebranche is uitdagend en afwisselend: je werkt tenslotte aan de ontspanning en het plezier van anderen! Bij Landal GreenParks zetten ruim 3.000 enthousiaste medewerkers zich dagelijks in voor het leveren van een gastvrije ontvangst en persoonlijke service aan onze gasten waarmee hun vakantie een onvergetelijke vakantie wordt. Op de parken onderscheiden we diverse afdelingen, waar de teams op een hechte en informele wijze samenwerken. Medewerkers krijgen bij ons alle ruimte voor zelfontplooiing en worden gestimuleerd in het nemen van verantwoordelijkheden.

Landal Miggelenberg
Vlakbij Apeldoorn, Ede en Arnhem ligt het heuvelachtige park Landal Miggelenberg midden op de Hoge Veluwe. Op dit bospark, dat bol staat van actie, avontuur en ontspanning, staan 270 vrijstaande bungalows. Er is een Avonturenhof, een boogschietbaan, een trimbaan, maar ook een zwembad, bowlingbanen en een beautycenter. Niet alleen een geweldige plek voor onze gasten om vakantie te vieren maar zeker ook een unieke plek voor jou om te werken!

Landal Miggelenberg zoekt:
• Stage Fun & Entertainment minimale stageduur 5 maanden. Tijdens deze stage ben je er voor de ultieme beleving van onze gasten en bezorg je hun een onvergetelijke vakantie.
• Stage Front Office minimale stageduur 5 maanden. Tijdens deze stage ben je het visitekaartje van het park en zet je alles op alles om onze gasten een aangenaam verblijf te bezorgen
• Stage horeca (BOL) minimale stageduur 10 weken
• Stage horeca (BBL) minimale stageduur 5 maanden
• Medewerker bediening en keuken

 

Landal Miggelenberg
Miggelenbergweg 65
7351 BP Hoenderloo Nederland
Jobs.landal.com

Wil je graag stage lopen bij 1 van onze andere parken, dan kan dat uiteraard ook, overal hebben we plek voor enthousiaste stagiair(e)s.

Landal GreenParks
Dokter van der Stamstraat 4
2265 BC Leidschendam
Jobs.landal.com