Postillion Hotels is al meer dan een halve eeuw een begrip in Nederland.

Wat niet wil zeggen dat we niet met onze tijd zijn meegegaan. Sinds de opening van onze allereerste vestiging in Bunnik in 1959, lopen we voorop wat betreft faciliteiten voor de moderne zakenreiziger. Inmiddels telt Postillion Hotels acht locaties. Stuk voor stuk gunstig gelegen nabij snelwegen.

Om de zakenreiziger zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, heeft Postillion het ‘Meet Work Stay’ concept in het leven geroepen. Zo zijn onze goed geoutilleerde business points de plek bij uitstek voor Het Nieuwe Werken.

Ook voor grotere bijeenkomsten en events hebben wij de ruimte en knowhow in huis. Alle Postillion Hotels beschikken over multifunctionele vergaderzalen met moderne audiovisuele voorzieningen voor beurzen, congressen of meerdaagse conferenties. Een toegewijd team van experts weet precies wat er nodig is voor een geslaagd event. Inclusief culinaire intermezzo’s in onze restaurants en natuurlijk de comfortabele bedden in onze stijlvolle hotelkamers. Deze kennis en kwaliteit heeft geresulteerd in vijf locaties die onderscheiden zijn met het keurmerk van de Vergaderhamers.

Daarnaast zijn wij er bijzonder trots op dat alle Postillion Hotels door Green Key gewaardeerd zijn met niveau goud voor onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

Onze Mission Statement Wereldwijd
Vol passie dragen wij uit een trots oer-Hollands bedrijf te zijn. Gastvrijheid en lef komen tot uiting in onze expertise en concepten, welke in eenvoud onderverdeeld zijn in ‘Meet, Work, Stay’. Hierdoor zijn wij the place to be voor AL onze ambassadeurs.

 

 

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer
Alle ingrediënten voor succesvol zaken doen zijn aanwezig: van comfortabele werk- en vergaderruimtes tot een wellness center, sfeervol restaurant en het netwerkterras. Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer is prachtig gelegen aan het Veluwemeer, strand Nulde en nabij Nationaal Park De Hoge Veluwe. Ook in het weekend verwelkomen wij jou graag als gast.

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer zoekt:
• Stage Front-office minimale stage duur
5 maanden. Tijdens deze stage ben je onderdeel
van het receptieteam, en mede het visitekaartje
van ons bedrijf.
• Stage Bediening minimale stage 10 weken
(tijdens deze stage ben je onderdeel van het
bedieningsteam en doorloop je de volgende
afdelingen: ontbijt, restaurant, bar, banqueting)
• Leerplaats zelfstandig werkend kok
• Medewerker bediening

Strandboulevard 3
3882 RN Putten
werken@postillionhotels.com

Postillion Hotel Arnhem
Geef uw zakelijke ambities alle ruimte op onze flexibele werkplekken of in onze luxe vergaderruimtes. Gelegen in een prachtige, bosrijke omgeving, bij Natuurpark De Hoge Veluwe en de Rosendaelse golfclub. Vlakbij de A12 en A50, met volop parkeerruimte. Ontvang uw relaties of ga zelf aan de slag. Ook in het weekend is Postillion Hotel Arnhem een heerlijke plek om bij te komen.

Postillion Hotel Arnhem zoekt:
• Stage Front-office minimale stage duur
5 maanden. Tijdens deze stage ben je onderdeel
van het receptieteam, en mede het visitekaartje
van ons bedrijf.
• Stage Bediening minimale stage 10 weken
(tijdens deze stage ben je onderdeel van het
bedieningsteam en doorloop je de volgende
afdelingen: ontbijt, restaurant, bar, banqueting)
• Leerplaats zelfstandig werkend kok
• Zelfstandig werkend kok

Europaweg 25
6816 SL Arnhem
werken@postillionhotels.com

 

Groeien met eigen mensen: jouw ontwikkeling
Postillion Hotels investeert in jouw ontwikkeling. Na een uitgebreide inwerkperiode met volop persoonlijke begeleiding ga je zelfstandig aan de slag op onze locaties. Wij hebben een hoog opleidingsbudget voor elke Postillionner. Via een duidelijk opleidings– en ontwikkelingstraject, komen jouw talenten tot bloei.

Postillion hotel Amersfoort Veluwemeer en Postillion hotel Arnhem

Bieden diverse werk en opleidingsplekken kijk op postillionhotels.com voor het aanbod.

Of sturen een opensollicitatie naar werken@postillionhotels.com .