Wie is RBK?

RBK Group is dé partner op het gebied van bouw en verbouwingen, milieuvraagstukken en automatisering voor de foodindustrie. Wij hebben ons ten doel gesteld om bedrijven in de food te voorzien van de beste oplossingen voor het behalen van een hoger rendement en betere beheersbaarheid. De oplossingen die we bieden, zijn ondergebracht in twee business units: Food Projects en Food Automatisering. Wij hebben ruim 40 jaar expertise in de foodindustrie en kennen als geen ander deze markt!

Oplossingen bieden voor de klantvraag: ‘Hoe zorg ik ervoor dat ik het verschil maak?’ is waar het ons om gaat. Met meer dan 60 ervaren, enthousiaste medewerkers die de taal van de branche spreken, voert RBK, samen met haar klanten, op projectmatige wijze innovatieve optimalisaties door. Zo maken we foodbedrijven klaar voor de toekomst.

Vanuit Food Projects helpen wij onze klanten bij hun nieuwbouw en verbouw plannen. Wij hebben diverse projecten in binnen- en buitenland gerealiseerd voor onze klanten waarbij wij er altijd voor hebben gezorgd dat het verschil werd gemaakt. In kosten en in de oplossing!

Met Food Automatisering hebben wij reeds meer dan 100 bedrijven voorzien van onze innovatieve software en hardware oplossingen. Altijd met als doel de kosten te verlagen en het inzicht te verhogen!

 

Kom jij bij ons stage lopen en/of afstuderen?

Voor goede, enthousiaste studenten hebben wij altijd plek! Bijkomend voordeel; bevalt het van beide kanten, dan is de kans groot dat je direct na je studie bij ons aan de slag kan!

 

We hebben geen “standaard” stageopdrachten op de plank liggen. Wij denken dat de kracht van een goede opdracht juist ligt in het samen afstemmen en creëren van zo’n opdracht. Op deze manier krijg je een opdracht die jou op het lijf geschreven is.

 

Dus kom langs voor een oriënterend gesprek en wie weet zijn wij het bedrijf waar jij jezelf kan ontwikkelen!

 

RBK Group
Keulenstraat 18
7418ET Deventer
P.O. Box 6128
7401 JC Deventer
+31 (0)570 680 100